Super Kartica u

tvom telefonu!

16

Super

funkcionalnosti

15

Preuzmi

Super aplikaciju

i dobijaš više!

14

Često postavljana

pitanja

13
Saznaj više

Super Kartica u tvom telefonu!

Super Kartica mobilna aplikacija će tvoju kupovinu učiniti još jednostavnijom. Bodovi, kuponi, popusti – sve je na jednom mjestu – u tvom telefonu!

 

Preuzmi besplatno Super aplikaciju i dobijaš više od Super Kartice! Uloguj se unošenjem broja svoje kartice i lozinke i upusti se u svijet digitalne Super Kartice.


15

Super funkcionalnosti

Super aplikacija ti omogućava da:

  • sakupljaš i trošiš bodove skeniranjem digitalne Super Kartice sa ekrana svog mobilnog telefona
  • imaš uvid u svoje transakcije i broj bodova sakupljenih u aktuelnom, ali i tri prethodna obračunska perioda
  • informišeš se o povoljnostima, katalozima i novostima kod partnera Super Kartica programa
  • koristiš online kupone sa popustima
  • povežeš se sa članovima svoje porodice (spajanje i razdvajanje kartica)
  • upravljaš svojim korisničkim nalogom (dopuna i izmjena ličnih podataka)
  • učlaniš se ili iščlaniš iz Super Kartica programa

16


Preuzmi besplatno Super aplikaciju i dobijaš više od Super Kartice!

 

Mobilna aplikacija Super Kartice dostupna je za Android i iOS uređaje.

Na linku pogledaj uputstvo za logovanje.Često postavljana pitanja

Kako da instaliram mobilnu aplikaciju?

Super Kartica mobilna aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje. Možeš je preuzeti sa Google Play-a i App Store-a.

Ukoliko već imaš Super Karticu klikni na polje ,,Imam karticu”, a zatim u polje ,,Broj kartice” unesi broj koji se nalazi na poleđini kartice. Ukoliko već imaš profil na Super Kartica internet stranici, istu lozinku unesi u polje ,,Lozinka.”

Ukoliko nemaš lozinku ili si je zaboravio/la popuni polje ,,Broj kartice", a zatim klikni na ,,Nemate lozinku ili ste je zaboravili". Nakon toga popuni potrebne osnovne podatke vodeći računa da su identični sa podacima koje si koristio/la prilikom popunjavanja pristupnice, ukucaj novu lozinku i klikni na ,,Potvrdi".

Ukoliko nemaš Super Karticu klikni na polje ,,Želim Karticu“, popuni obavezne podatke i kreiraj lozinku i tvoja Super avantura može da počne!

Da li mogu da instaliram mobilnu aplikaciju na više uređaja?

Da. Aplikaciju možeš da instaliraš na više uređaja.

Kako da koristim online kupone sa popustima?

Kada želiš da iskoristiš kupon koji se nalazi u tvojoj Super aplikaciji kod partnera Super Kartica programa, pokaži kasiru svoju digitalnu Super Karticu, a zatim i bar kod kupona. Skeniranjem kartice i bar koda kupona, popust će biti obračunat. Kod partnera programa koji nemaju bar kod u okviru kupona dovoljno je da kupon pružiš na uvid kasiru.

Da li će članovi moje Super Kartica porodice moći da koriste kupone sa popustima?

Da. Kupone sa popustima u svojim aplikacijama vidjeće i moći će da koriste svi članovi Super Kartica porodice, osim ako u okviru kupona nije drugačije navedeno.

Da li putem mobilne aplikacije mogu da pratim stanje trenutno sakupljenih bodova i bodova sakupljenih u prethodnom obračunskom periodu, koje trenutno mogu koristiti za kupovinu u IDEA prodavnicama?

Putem aplikacije pratiš broj sakupljenih bodova u aktuelnom obračunskom periodu, ali i tri obračunska perioda unazad. Pored toga, pratiš i stanje bodova koje trenutno možeš koristiti za kupovinu u IDEI, sakupljenih u prethodnom obračunskom periodu. Zahvaljujući Super aplikaciji imaš uvid u sve svoje transakcije, tako da možeš vidjeti kada, koliko i gdje su bodovi korišćeni za kupovinu.

Da li se putem mobilne aplikacije mogu pratiti akcije i novosti kod partnera Super Kartica programa?

Da. Sve novosti o povoljnostima i katalozima kod partnera Super Kartica programa možeš pratiti putem Super aplikacije, kroz kategorije ,,Novosti“, ,,Katalozi“ i ,,Partneri“, ali i na početnom ekranu Super aplikacije.

Da li se putem mobilne aplikacije mogu učlaniti u Senior klub?

Ne. Za učlanjenje u Senior klub potrebno je da u okviru pristupnice koja se može naći kod naših partnera programa penzioner popuni i dodatni dio za pristupanje, uz navođenje penzionog ID broja.


Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email Besplatni info telefon 080 000 000