Novi obračunski period

31.07.2019.

Sa Super Karticom ste uvijek na dobitku!


Novi obračunski period Super Kartice je počeo 1. avgusta i trajaće do 31. oktobra 2019.

Bodove koje ste sakupili u prethodnom obračunskom periodu, pod uslovom da ste prešli definisani prag za nagrađivanje kod makar jednog od partnera programa koji učestvuju u sistemu bodovanja, koristite prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama, do 31. oktobra 2019.

Dodatno, očekuju vas SUPER popusti i povoljnosti kod brojnih partnera programa, o kojima se detaljnije možete informisati OVDJE.

Podsjećamo vas da nastavite da sakupljete bodove kupovinom u IDEA prodavnicama, gdje vas za svakih potrošenih 0.60€ nagrađujemo sa 1 bodom, ili korišćenjem platne Mastercard Super Kartice koju izdaje Hipotekrna banka, a koja vam za svaka potrošena 2€ bilo gdje donosi 1 bod. Najviše bodova možete sakupiti ukoliko platnom Mastercard Super Karticom plaćate u IDEI, jer vas tada nagrađuju i IDEA i Hipotekarna banka.

*Ukoliko se još uvijek nijeste registrovali i nemate plastičnu Super Karticu, već koristite privremenu karticu, molimo vas da pozovete besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000, kako bi se registrovali i bili u mogućnosti da iskoristite sakupljene bodove. Bodovi na privremenoj Super Kartici nijesu vidljivi do trenutka vaše registracije.

Bodove koje sakupite u ovom obračunskom periodu, ukoliko pređete definisani prag, koristite za kupovinu u IDEA prodavnicama od 1. novembra do 31. januara 2020.

Super Kartica nagrađuje Vašu vjernost!


Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email 080 000 000
Besplatni info telefon 080 000 000