Preuzmite Super aplikaciju i dobijate više od Super Kartice!

19.11.2018.

Nikad prije bilo nije!


Super Kartica je lansirala mobilnu aplikaciju koja će vašu kupovinu učiniti još jednostavnijom. Vaša kartica, bodovi, kuponi, popusti – sve je od sada na jednom mjestu – u vašem telefonu!

Zahvaljujući Super aplikaciji od sada imate mogućnost da sakupljate i trošite bodove skeniranjem digitalne kartice sa ekrana vašeg mobilnog telefona, informišete se o povoljnostima, katalozima i novostima kod partnera Super Kartica programa, koristite kupone sa popustima i imate uvid u svoje transakcije i broj bodova sakupljenih u aktuelnom, ali i tri prethodna obračunska perioda.

Preuzmite besplatno Super aplikaciju sa Google Play-a ili App Store-a, ulogujte se unošenjem broja svoje kartice i lozinke i upustite se u svijet digitalne Super Kartice!

Ukoliko nemate Super Karticu, a želite da se učlanite u program, imamo Super vijest i za vas! Izdavanje Super Kartice nikad nije bilo jednostavnije! Zainteresovani se putem mobilne aplikacije u svega par koraka mogu učlaniti u program, bez potrebe popunjavanja pristupnice na prodajnim mjestima partnera programa i bez čekanja na isporuku kartice. Dovoljno je da preuzmete aplikaciju, popunite tražene podatke i vaša digitalna Super Kartica je sremna za upotrebu!

Više informacija o mobilnoj aplikaciji saznajte OVDJE, a na linku pogledajte uputstvo za logovanje.

Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email 080 000 000
Besplatni info telefon 080 000 000