Super Kartica, baš po mjeri penzionera.

21.04.2022.

Poklon za nove senior članove i još mnogo benefita


Da li ste znali da svaki šesti penzioner u Crnoj Gori koristi povoljnosti Super Kartice u IDEI? Baš po njihovoj mjeri, prepoznajući njihove potrebe i želje, Senior Klub penzionerima nudi veliki broj mogućnosti za isplativiju kupovinu.

Uz Super Karticu, penzioneri sakupljaju bodove prilikom svake kupovine u IDEA prodavnicama. Svakih potrošenih 0,60 eura donosi jedan bod, a da bi se iskoristili potrebno je sakupiti minimum 200 bodova. Bodovi se sakupljaju tri mjeseca, a u naredna tri se koriste.

Penzioneri članovi Senior kluba imaju mogućnost odloženog plaćanja na 4 mjesečne rate bez kamate u IDEA prodavnicama. Tri puta u toku godine mogu iskoristiti Senior Bon u vrijednosti 100 eura i to: 15. januara, 15. maja i 15. septembra.

PRIMJER: Penzionerima koji imaju Super Karticu se 15. maja na Super Kartici učitava Senior bon vrijednosti 100 eura koje, ukoliko žele, mogu trošiti narednih mjesec i po dana, tačnije do 1. jula. Potrošena sredstva će se odbijati od penzije u 4 jednake rate, a prva rata se odbija 20. jula.

Svakog drugog četvrtka u mjesecu, senior članove očekuju dupli bodovi za svaku kupovinu, a još jedan važan dan je i Super Subota, kada svaka kupovina preko 20 eura donosi dodatne bodove. Posebni datumi su 20. i 21. u mjesecu kada ostvaruju 10% popusta na ukupan iznos kupovine.

 

Za nove članove poklon dobrodošlice!

Svim novim članovima, koji od 21. aprila do 1. jula potroše 50 eura na kupovinu u IDEA prodavnicama, Super kartica poklanja 500 dodatnih bodova (5€)

Pored toga, ako od 15. maja do 1. jula iskoriste 100 eura Senior Bona, novi članovi dobijaju čak 1.000 dodatnih bodova (10) na Super Kartici.

 

Kako da postanete korisnik?

Zainteresovani penzioneri koji žele da postanu dio Senior Kluba treba da popune pristupnicu sa PIO brojem, potpišu je i ubace u kutiju u bilo kojoj IDEA prodavnici. Prijaviti se je moguće i online, klikom na: https://www.superkartica.me/moj-racun/registracija

Više detalja o Super Kartici za penzionere možete saznati putem besplatnog broja 080 000 000 radnim danima od 08 do 20h.

Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email 080 000 000
Besplatni info telefon 080 000 000