U Idei Super Kartica vrijedi jer uštedi!

03.07.2020.


Super vrijedi samo ono što uštedi!

Provlačite svoju Super Karticu svakog dana i sakupljajte bodove, potražite veliki broj artikala po Super cijenama, a dodatno uštedite koristeći Super kupone sa IDEA kataloga!

Super subota vam donosi dodatne Super bodove, a članovi Senior kluba uživaju posebne pogodnosti!

 

Sakupljanje bodova

Svakog dana prilikom kupovine u IDEA prodavnicama provlačite vašu Super Karticu i sakupljajte bodove. Svakih 0.60eur vam donosi 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 200 bodova.

Ukupan broj bodova koje ste sakupili možete provjeriti na sajtu Super Kartice, pozivom na besplatni broj kontaktnog centra - 080 000 000 ili putem Super Kartica mobilne aplikacije.

 

Super subota

Super subota u Idei donosi vam SUPER BODOVE! Kupujući subotom sada Super bodove sakupljate brže jer:

 

 

Povoljnosti za članove Senior kluba

Ova kartica vam pored sakupljanja bodova pruža i mogućnost odloženog plaćanja u IDEI, na 4 mjesečne rate bez kamate, tri puta u toku godine. Tu su i dupli bodovi za kupovine u Idei svakog drugog četvrtka.

Super kuponi

Potražite Super kupone za super uštedu na naslovnoj strani Idea kataloga. Na svakom idea katalogu, na naslovnoj strani možete pronaći dva kupona koji će vam omogućiti super uštede.

Kuponi su namijenjeni isključivo za korisnike Super Kartice, a sve što treba da uradite je da izrežete kupon i pokažete ga na kasi zajedno sa vašom  Super Karticom.

Kuponi se razlikuju od kataloga do kataloga, tako da će svako od vas sigurno pronaći nešto za sebe.

Sve aktuelne Idea kataloge možete prelistati ovdje.

Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email 080 000 000
Besplatni info telefon 080 000 000