Uštedi i ti uz Super Karticu u IDEA prodavnicama!

11.10.2019.


Super Kartica je program nagrađivanja koji vas svakodnevno nagrađuje za kupovinu u IDEA prodavnicama. U Super Kartica programu ste uvijek na dobitku, jer svakog dana imate mogućnost da sakupljate i koristite bodove, ali i ostvarujete brojne druge povoljnosti u IDEI.

Na osnovu naše baze podataka utvrdili smo da koristeći Super Karticu, građani Crne Gore shodno svojim kupovnim navikama, sakupljajući bodove, uštede od 30€ do 150€.

SAKUPLJANJE BODOVA I CASHBACK

Svakog dana prilikom kupovine u IDEA prodavnicama provlačite Vašu Super Karticu i sakupljajte bodove. Svakih potrošenih 0.60€ donosi Vam 1 bod. Ukoliko dostignete minimalni prag od 200 bodova u jednom obračunskom periodu (tri mjeseca), vrijednost Vaših sakupljenih bodova iznosi 2€. Sakupljene bodove koristite u narednom obračunskom periodu, prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama.

Bodovi se uvijek sakupljaju u toku jednog a koriste u toku narednog obračunskog perioda. U toku godine postoje 4 obračunska perioda, a svaki obračunski period traje 3 mjeseca.

Obračunski periodi:


Uštedite još više koristeći ostale benefite Super Kartice:

 1. SUPER CIJENA UZ SUPER KARTICU
  Super cijena uz Super Karticu je akcija namjenjena isključivo korisnicima Super Kartice. Ova akcija uključuje veliki broj proizvoda po posebno sniženim cijenama, a svaki od njih je pažljivo odabran i spada u grupu artikala neophodnih svakom domaćinstvu. Sve što treba da uradite je da pokažete Vašu Super Karticu na kasi i ostvarite uštedu. Proizvodi koji su uključeni u akciju su posebno označeni, kako bi vam dodatno olakšali izbor.
 2. SENIOR KLUB
  Da bi ste postali član Senior kluba potrebno je da imate Super Karticu za penzionere. Pored benefita koji važe za sve Super Kartičare, zahvaljujući penzionerskoj kartici imate i mogućnost korišćenja:
  • Akcije Senior bon - odloženo plaćanje na četiri mjesečne rate bez kamate u IDEA prodavnicama, tri puta u toku godine. Akcija počinje 15. januara, 15. maja i 15. septembra svake godine. Svim penzionerima koji imaju Super Karticu navedenim datumima na kartici ucitavamo 70€, koje je moguće trošiti mjesec i po dana, nakon čega se potrošena sredstva odbijaju od penzije u 4 jednake rate.
  • 10% popusta svakog 20. i 21. u mjesecu.
 3. SUPER KUPONI
  Za korisnike Super Kartice pripremili smo još jednu povoljnost - SUPER KUPONE! Sa naslovne strane aktuelnog IDEA kataloga izrežite kupone koji vam donose 25% popusta na proizvod po vašem izboru ili 10% popusta na cjelokupnu kupovinu, a možete ih potražiti i u vašoj Super Kartica aplikaciji, koju možete preuzeti OVDJE. Pokažite ih na kasi i ostvarite Super uštedu!

  Kuponi na naslovnoj strani kataloga važe isključivo za korisnike Super Kartice. Prilikom kupovine, na kasi je potrebno predati kupon zajedno sa Super Karticom. Kupon 10% popusta na ukupnu kupovinu važi samo za jednu kupovinu. Kupon 25% popusta na artikal po izboru kupca važi samo za jedan komad jednog artikla. Prilikom kupovine, na kasi je potrebno predati kupon i naglasiti na koji proizvod želite da ostvarite popust. Sa svojom Super Karticom maksimalno možete iskoristiti jedan kupon 10% i jedan kupon 25%. Kada je u pitanju vagana roba, da bi se popust obračunao, potrebno je kupiti minimum 1kg vagane robe. Popusti se ne sabiraju i ne važe na: akcijske artikle, cigarete, vaučere, štampu, elektronsku dopunu i artikle označene ovim označivačem. Popusti ne važe za privremene kartice i popusti se ne odnose na pravna lica.
 4. TROSTRUKI BODOVI
  Svake subote, kupovina uz Super karticu u svim IDEA prodavnicama se posebno isplati, jer za svakih potoršenih 0.60€ dobijate ne jedan, već čak tri Super boda! Koristeći ovu povoljnost sakupljate više bodova nego ostalim danima, a samim tim pravite i veće uštede.

*Ukoliko nijeste korisnik Super Kartice, za nju možete aplicirati popunjavanjem pristupnice u bilo kojoj IDEA prodavnici, putem stranice www.superkartica.me, preuzimanjem Super Kartica mobilne aplikacije ili pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000, svakog radnog dana od 8h do 20h.

SUPER KARTICA NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST!

Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email 080 000 000
Besplatni info telefon 080 000 000