O nama

O programu

Kako mogu da dobijem Super Karticu?
Super Karticu možete dobiti brzo, lako i jednostavno! Dovoljno je da na prodajnim mjestima naših partnera popunite i potpišete pristupnicu koju je potrebno ubaciti u posebno označenu kutiju. Privremenu karticu, koja se nalazi na pristupnici, otcijepite i potpišite i ona je spremna za upotrebu. Koristite je pri svakoj kupovini i sakupljajte bodove, a mi ćemo Vam na kućnu adresu poslati ličnu Super Karticu. Član programa Super Kartice možete postati i putem online prijave.
Kako mogu da sakupljam bodove?
Bodove sakupljate tako što Super Karticu provlačite na kasi svaki put kada kupujete kod partnera programa koji učestvuju u sistemu bodovanja.
Gdje mogu da iskoristim bodove?

Svi koji u jednom obračunskom periodu pređu definisani prag kod makar jednog od partnera programa koji učestvuju u sistemu bodovanja, sakupljene bodove koriste u toku narednog obračunskog perioda, za kupovinu u IDEA i FRANCA prodavnicama. Sakupljeni bodovi se ne mogu koristiti za kupovinu cigareta, štampe, vaučera i elektronske dopune. Prilikom iskorišćenja sakupljenih bodova nije moguće dobiti nove bodove.

Koliko traje obračunski period?

U toku godine postoje 4 obračunska perioda. Obračunski periodi traju 3 mjeseca, a počinju 1. maja, 1. avgusta, 1. novembra i 1. februara svake godine.

Kako mogu provjeriti stanje svojih bodova?
Broj bodova koji ste sakupili u tekućem obračunskom periodu možete provjeriti pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000, radnim danima od 8 do 20h, ili kliknite ovdje.
Da li je članstvo u programu Super Kartice besplatno?
Da, u Super Kartica program se možete učlaniti potpuno besplatno.
Mogu li da sakupljam bodove sa članovima svoje porodice?
Ukoliko želite da sakupljate bodove sa članovima svoje porodice, potrebno je da se članovi Vaše porodice lično uključe u Super Kartica program. Oni to mogu učiniti popunjavanjem pristupnice ili putem naše internet stranice. Nakon toga možete da uvežete vaše kartice. Pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000 možete dobiti sve potrebne informacije.
Mogu li da promijenim svoje lične podatke?
U svakom trenutku svoje lične podatke možete promijeniti na našoj internet stranici. Dodatne informacije u vezi sa promjenom podataka možete dobiti pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000.

O kartici

Još uvijek imam privremenu karticu. Kada ću dobiti ličnu (plastičnu) Super Karticu?
Vaša lična kartice će biti poslata na Vašu kućnu adresu. Ukoliko ste se učlanili u program prije više od 4 nedjelje, ljubazno Vas molimo da pozovete besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000.
Na koji način da dobijem novu karticu/nove privjeske ukoliko je došlo do njihovog oštećenja?
Ukoliko su Vam se privjesci ili kartica oštetili, kontaktirajte nas pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000 ili putem e-mail adrese info@superkartica.me, nakon čega ćemo naručiti novu karticu/privjeske.
Koliko je potrebno da se obrade podaci sa pristupnice?

Ukoliko ste ispunili pristupnicu i ubacili je u kutiju na jednom od prodajnih mjesta naših partnera, Vaši podaci su poslati u Super Karticu i obrađuju se. Za obradu podataka sa pristupnice potrebno je dvadesetak dana.

O platnoj Mastercard Super Kartici

Gdje mogu da podnesem zahtjev za izdavanje platne Mastercard Super Kartice?
Zahtjev za izdavanje platne Mastercard Super Kartice možete podnijeti u najbližoj poslovnici Hipotekarne banke. Za više informacija pozovite kontaktni centar Hipotekarne banke na broj 19905.
Da li nakon izdavanja platne Mastercard Super Kartice obična Super Kartica prestaje da važi?

Obična Super Kartica važi i dalje i možete nastaviti da je koristite za sakupljanje bodova. Ukoliko su obična i platna Mastercard Super Kartica označene istim brojem, bodovi sa datih kartica se evidentiraju na isti račun. Ukoliko se brojevi razlikuju, potrebno je da korisnik poveže dvije kartice, što može učiniti pozivom na besplatni broj kontaktnog centra Super Kartice 080 000 000 ili putem stranice www.superkartica.me.

Da li mjesečne obaveze mogu da se izmire i bez odlaska u banku?
Na kraju mjeseca, nakon obrade, svaki korisnik platne Mastercard Super Kartice dobija izvod (putem pošte ili e-mail adrese) sa listom transakcija, iznosom za uplatu i instrukcijama kako da izvrši plaćanje. Plaćanje se ne mora vršiti isključivo u Hipotekarnoj banci.
Da li je potrebno da prebacim platu u Hipotekarnu banku?
Ne, nije neophodno.
Da li mogu da koristim platnu Mastercard Super Karticu samo za sakupljanje bodova?

Da. Platna Mastercard Super Kartica se može koristiti samo za sakupljanje bodova. Mogućnost plaćanja je samo još jedna dodatna povoljnost koju možete koristiti.

O Senior klubu

Kome su namijenjene povoljnosti Senior kluba?
Povoljnosti Senior kluba su namijenjene svim penzionerima koji su prilikom popunjavanja pristupnice, u posebnom dijelu za dobijanje Super Kartice Senior klub, upisali penzioni ID broj i potpisali se.
Gdje mogu da koristim Senior bon?
Senior bon možete koristiti za kupovinu u IDEA i FRANCA prodavnicama.
Da li samo lično može da se koristi Senior bon?
Ukoliko želite da neko drugi obavi kupovinu sa Senior bonom umjesto Vas, potrebno je da ta osoba pored svoje, na uvid pruži i Vašu ličnu kartu. Potrebno je i potpisati slip računa.Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email Besplatni info telefon 080 000 000

Prijavi se na svoj korisnički nalog ili postani član

Imam karticu Želim karticu