Galerija podova

Posjetite nas i ostvarite povoljnosti uz Super Karticu. 

Povoljnosti za korisnike Super Kartice

Kao PARTNER pripremili smo posebne povoljnosti za sve članove Super Kartica loyalty programa.

Dovoljno je samo da ponesete svoju Super Karticu sa vama i u našim prodavnicama potražite proizvode sa oznakom Super cijena.

Posjetite nas u jednoj od naše 3 prodavnice u Podgorici, Baru ili Kotoru (Radanovići) i odaberite nešto iz naše široke ponude podova, dekoracije i kućnog tekstila.

9

 

O nama

 

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. Široku ponudu naših proizvoda čine parketi, laminati, vinil, tepisi i tepisoni vodećih svjetskih proizvođača. Sastavni dio ponude čini i bogat program kućne dekoracije: zavjese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine itd, a sve sa idejom da svojim kupcima na jednom mjestu ponudimo kompletno rješenje za opremanje enterijera.

Svojih 45 godina iskustva i znanja o podovima usmjeravamo ka tome da kupcima pružimo stručno savjetovanje, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Pored stručnog savjetovanja pri kupovini, pružamo i uslugu dostave kupljenih proizvoda, kao i usluge profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

 Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email Besplatni info telefon 080 000 000