Galerija podova

Posjetite nas i ostvarite povoljnosti uz Super Karticu. 

Super cijene u Galeriji Podova

Svaki trenutak je pravi za osvježenje enterijera i zato posjetite prodavnicu Galerija Podova u Vašem gradu, jer su super cijene i popusti za sve Super Kartičare svakoga dana.

Iskoristite odlične pooljnosti tokom cijele godine i sve platite na 12 rata bez kamate, a Galerija Podova će se pobrinuti za dostavu na kućnu adresu i profesionalnu ugradnju.

Više informacija na linku: www.galerijapodova.com.

23

 

O nama

 

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. Široku ponudu naših proizvoda čine parketi, laminati, vinil, tepisi i tepisoni vodećih svjetskih proizvođača. Sastavni dio ponude čini i bogat program kućne dekoracije: zavjese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine itd, a sve sa idejom da svojim kupcima na jednom mjestu ponudimo kompletno rješenje za opremanje enterijera.

Svojih 45 godina iskustva i znanja o podovima usmjeravamo ka tome da kupcima pružimo stručno savjetovanje, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Pored stručnog savjetovanja pri kupovini, pružamo i uslugu dostave kupljenih proizvoda, kao i usluge profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

 Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email Besplatni info telefon 080 000 000