O nama

Lovćen osiguranje dio je Grupe Triglav, najveće finansijsko-osiguravajuće grupacije u jugoistočnoj Evropi.

Na crnogorskom tržištu pod sadašnjim imenom posluje od 1979. godine. Lovćen osiguranje, zajedno sa društvima Lovćen-životna osiguranja i Lovćen autom čini Grupu Lovćen, koja je po prikupljenoj premiji, isplaćenim štetama, visini kapitala i tržišnom učešću vodeća na crnogorskom tržištu osiguranja. Grupa Lovćen sa sjedištem u Podgorici, putem više od 370 zaposlenih na preko 40 prodajnih mjesta širom Crne Gore, obezbjeđuje svojim klijentima osiguravajuće pokriće svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja.

Pogledajte listu prodajnih mjesta Lovćen osiguranja AD

29

U novom obračunskom period, od 1.5. do 31.7.2021. godine, svim korisnicima Super Kartice obezbijedili smo 10% popusta za osiguranje njihove imovine i imovinskih interesa uz paketno osiguranje “Dome moj”.

Osiguranici mogu osigurati građevinski dio stambenog objekta – po paketu Zgrada; pokretnosti u stambenom objektu – po paketu STVARI ili se odlučiti osigurati i građevinski dio i stambene pokretnosti – po paketu Dom.

Svaki od paketa, u ugovorenom obimu pruža pokriće za osnovne opasnosti izazvane vremenskim neprilikama: požar, udar groma, eksploziju, oluju, grad… ali i dodatne opasnosti: izliv vode usljed pucanja cijevi, ili usljed zamrzavanja, izliva iz otvorenih slavina, loma stakla na vratima i prozorima doma, provalne krađe i dr. Pored rizika obuhvaćenim izabranim paketom osiguranja, osiguranicima je dodatno omogućeno ugovoriti proširenje pokrića po odobranom paketu, na istoj polisi osiguranja za rizik zemljotresa, rizik indirektnog udara groma na kućne aparate i rizik asistencije u domu.

Uvjereni smo da je zaključenje paketnog osiguranja “Dome moj” najbolji izbor za Vas i Vaš dom, zato ne propustite priliku da u novom obračunskom periodu ostvarite popust uz Vašu Super Karticu! Više informacija o osiguranju “Dome moj” možete dobiti posredstvom sajta www.lo.co.me i na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, kod naših ovlašćenih zastupnika prodaje.

32


Da li su Vam potrebne dodatne informacije?

Pitanja Email Besplatni info telefon 080 000 000